שהות ליד מאומתת לקורונה..

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/03/2021 | 18:02 | מאת: ליאם

שלום ד"ר הלפרין .. אם שהיתי (ביום החיסון הראשון שלי - לפני 3 שבועות ..) ליד חברה שנכנסה לבידוד יומיים אחרי שראיתי אותה - ויצאה חיובית לקורונה שבוע לאחר שנכנסה לבידוד זה .. . הקירבה אליה היתה כששתינו עם מסכות - ורב הזמן באויר הפתוח ולא צמודות כ - 40 דקות . לי כיום (3 שבועות לאחר הפגישה עימה) אין שום סימפטומים כלל . מחר יש לי חיסון שני ואני מפחדת להתחסן כי אולי יש סיכוי כלשהו שנדבקתי ממנה גם אם אני ללא סימפטומים . מה דעתך ?... הרי מי שחיובי - לא אמור להתחסן חיסון שני באותו זמן ..

שלום ליאם, לו לי היה קורה משהו דומה, הייתי מתחסן. הרבה בריאות אפי

14/03/2021 | 18:48 | מאת: ליאם

.

מנהל פורום וירוס הקורונה