מחלימת קורונה קשה קרישיות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/03/2021 | 01:18 | מאת: שיר

סוכרתית התחסנתי פעם אחת ונדבקתי חליתי קשה מאד והחלו שריפה נימול וזרמים מטורפים ברגלים וכאבי ונפיחות קרסול וצליעה בהליכה טכאבי ראש קשים.בדיקת קרישיות הראתה תוצאה חיובית בבדיקת נוגדנים קרדיולופיןigm האם זו הסיבה חסבל?האם זה יחלוף ומה התרופה לזה ולאיזה סוג רוםא ללכת

שלום שיר, אני מציע לך להפנות את שאלתך ישירות לפורומים של רופא/ה המטולוג/ית ונוירולוג/ית, או לפנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

13/03/2021 | 12:51 | מאת: רעות

היי מתי הופיעו לך התסמינים של הנימול לאחר החיסןן או בעקבות המחלה.?

מנהל פורום וירוס הקורונה