האם יש סיכוי שנידבקתי? יש לי בעוד יומים וחצי חיסון שני - מה עלי לעשו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/03/2021 | 18:44 | מאת: ליאם

ד"ר הלפרין שלום רב אנא דעתך.. פגשתי חברה (מחוץ למתחם החיסונים-בדיוק לפני החיסון הראשון) . כך שלא הייתי עדיין מחוסנת כלל . היינו עם מסכות ובחוץ רוב הזמן - אבל בקירבה משהו כמו 40 דקות - לא צמודות ורק עם מסכות . התברר שיומיים לאחר מכן היא נכנסה לבידוד עם הבת שלה שנשלחה לבידוד עם כל הגן בגלל ילד חיובי לקורונה . הילדה שלה יצאה שלילית בבדיקה הראשונה וחיובית בבדיקה השניה-כמה ימים לאחר מכן, וגם החברה אותה פגשתי - יצאה חיובית יחד עם הבת שלה . לי אישית אין שום תסמינים והכל לגמרי בסדר . .. אך אני עדיין דואגת - אולי במקרה נדבקתי ממנה ואני ללא תסמינים ואז לא טוב שאעשה את החיסון השני בעוד יומיים ?

11/03/2021 | 19:19 | מאת: ליאם

.

שלום ליאם, אינני מוצא בשאלתך סיבה להימנע מקבלת החיסון. הרבה בריאות אפי

12/03/2021 | 06:44 | מאת: ליאם

אז לא מסוכן להתחסן שוב במנה שניה? לא יהיו יותר מדי נוגדנים \ אחר ?

שלום ליאם, הסיכון איננו נחשב כגבוה יותר מזה של מישהו אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה