רמת בדיקה סרולוגית לקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/03/2021 | 20:13 | מאת: אופירה

שלום ד''ר אפי, בבדיקה סרולוגית לcovid19 שביצעתי היום, יצא לי AU / ML גדול מ21. לפני כשנה הייתי חולה במשך חודשיים וחצי במחלת חום ושיעולים שנמשכה חודשיים וחצי וכללה קשיי נשימה. האם הבדיקה מראה שהייתה לי קורונה? האם יכולים לצאת בדמי נוגדנים של מעל 21 ללא מחלה פעילה בעברי? מודה לתשובתך, תודה.

שלום אופירה, אם תוצאת הבדיקה מוגדרת כ'חיובית' ע"י המעבדה בה היא בוצעה, ואת לא חוסנת, אז סביר שהיא מבטאת תחלואה ב'קורונה' בעבר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה