בדיקה סרולוגית לאחר חיסון שני

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/03/2021 | 12:00 | מאת: עמית

ביצעתי בדיקה סרולוגית דרך כללית כאשר אני כבר כחודש לאחר חיסון שני. כל זאת במטרה לבדוק האם חליתי בעבר בקורונה... * מצורף קובץ תוצאות השאלה שלי האם אפשר בכלל לדעת את זה לאחר חיסון שני (הוא מזהה את הנוגדנים של החיסון?) ומה פירוש תוצאות הבדיקה שלי שצורפו? תודה 😁

09/03/2021 | 16:05 | מאת: טל

הוא לא רואה קבצים צריך להעתיק לו את התוצאה כהודעה.

09/03/2021 | 16:41 | מאת: עמית

שם הבדיקה Covid19IgG Quantitat תוצאה חיובי תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Covid19IgG ArchiteS1 תוצאה 26675.00 AU/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות לבדיקות Covid19IgG ArchiteS1 ערכים חיוביים גבוהים מ150 ערכים שליליים נמוכים מ50 שלום ד״ר, הוספתי את תוצאות המעבדה. אני מקווה שהשאלה שלי הייתה מספיק ברורה... האם אפשר לראות אם הייתי חולה בעבר בקורונה למרות שאני חודש לאחר חיסון שני? שוב תודה 😁

שלום עמית, אין ביכולתי לפתוח קבצים מצורפים. הרבה בריאות אפי

שלום עמית, הבדיקה שצרפת איננה מבדילה בין הנוגדנים שנוצרו בעקבות תחלואה ב'קורונה' לבין הנוגדנים שנוצרו בעקבות ההתחסנות כנגדה. הרבה בריאות אפי

09/03/2021 | 17:22 | מאת: עמית

שלום ד״ר, האם יש בדיקה סרולוגית שכן יכולה להבדיל? אם כן מהי? תודה 😁

שלום עמית בדיקה סרולוגית לאנטיגן של הנגיף שנקרא N מאפשרת אבחון של הדבקה בעבר ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה