פרק הזמן הלוקח לפיתוח חיסון לאחר מנה שנייה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/03/2021 | 23:24 | מאת: זיו

שלום ד"ר, קיבלתי את מנת החיסון השנייה של פייזר ב23.02 בשעה 20:00. יש לי תור לרופאת המשפחה בעיר ירוקה ב10.03 בשעת בוקר. עד אז יעברו 14 ימים וכ14 שעות - כלומר במסגרת היום ה15 לאחר קבלת החיסון. לאור הממצאים האחרונים של מחקר מאוחד המצביעים על פיתוח חיסוניות מיטיבית בפרק הזמן של לאחר שבועיים מקבלת המנה השנייה, כלומר החל מהיום ה15, האם לדעתך כדאי ללכת אל התור אצל הרופאה, או שעדיף לחכות עוד כמה ימים כדי להיות עמוק יותר בתוך פרק הזמן הבטוח. תודה רבה, וסליחה על הטרחנות. הקורונה הפכה אותי לפקעת לחץ היפוכונדרית.

שלום זיו, לו לי היה נקבע תור כזה הייתי הולך לרופאה במועד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה