מה יותר מסוכן לילדים קורונה או שפעת?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/03/2021 | 19:22 | מאת: תוהה

היי, אני זוכרת שבכל שנה מפורסמים מקרי מוות מזעזעים של ילדים כתוצאה משפעת. כרגע התחלואה של הילדים בקורונה מאד גבוהה- הרבה יותר מתחלואת שפעת ובכל זאת לא שמענו הרבה על מות של ילדים שהם לא בקבוצת סיכון ( שגם שפעת מאד מסוכנת להם) מה באמת יותר מסוכן לילד? קורונה? פעת?

שלום תוהה, נראה שבחורף 2020/21 ה'קורונה' היא מסוכנת יותר לילדים מאשר השפעת. הרבה בריאות אפי

09/03/2021 | 09:26 | מאת: תוהה

כי לא הייתה שפעת :) השאלה באופן כללי- ילד שחולה בשפעת מול ילד שחולה בקורונה.

שלום תוהה, באופן גס, נראה שה'קורונה' (COVID19) יותר מסוכנת מהשפעות שפקדו אותנו בשנים האחרונות. יחד עם זאת, אני מניח שכשתחזור השפעת יהיו ילדים שיהיו יותר חולים ממנה, ויהיו אחרים שיהיו יותר חולים מה'קורונה' שתהיה נפוצה באותה עת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה