התנהגות אחרי שני חיסונים.מדוכא חיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/03/2021 | 19:07 | מאת: בנפי

א. האם קשישים שהתחסנו שני חיסונים-עדיין צריכים להזהר מלהזמין משפחה מורחבת לביתם? האם צריכים לשמור על מרחק 2 מטר גם בחוץ? ב. מדוכאת חיסון במהלך טיפול ביולוגי אחזקתי.התחסנתי שני חיסונים,אבל לא ברור אם אני מחוסנת.מה דעתך לגבי כניסת אנשים לביתי עם מסכה לארוחות(10אנשים-מבוגרים מחוסנים או מחלימים, ילדים-לא.) ג. ואיך צריכים לנהוג בני ביתי שגם מחוסנים-לגבי תחבורה ציבורית או כניסה למקומות סגורים עם אנשים? תודה רבה מראש

שלום בנפי, כ ל אדם שהתחסן כנגד ה'קורונה' מתבקש להמשיך ולשמור על כללי הזהירות (עטיית מסכה, ריחוק חברתי, שמירה על הגיינה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה