תופאות לוואי מאוחרות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/03/2021 | 11:44 | מאת: יאיר

שלום ד"ר, עשיתי את החיסון הראשון מלפני כמעט 3 שבועות, מחר יש לי את החיסון השני. התופעת לוואי היחידה שהופיעה הייתה כאב ראש שחוזר ןנעלם מדי פעם, זה התחיל מיום החיסון ונמשך עד היום. גם ב-3 ימים האחרונים התחילו לי כאבים בזרוע שבו ניתנה הזריקה. זה נשמע לי די מוזר כי ממה ששמעתי התופאות לוואי אמורות להופיע ולהסתיים בימים הראשונים של החיסון. כיצד זה יכול להיות שכאבי הראש נמשכו עד היום והכאב בזרוע התחיל כשבועיים וחצי אחרי הזריקה? האם אתה מכיר מקרים כאלה? ובנוסף לכך, האם לדעתך זה בטוח לעשות את החיסון מחר למרות הכאבים? תודה רבה.

שלום יאיר, 1. ייתכן וכאבי הראש שלך הן תופעת לוואי של ההתחסנות, וייתכן שלא. כנ"ל בנוגע לכאב בזרוע. 2. אין ביכולתי להבטיח לך שאחרי ההתחסנות השניה הכאבים שלך לא יחריפו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה