שאלה חשובה לי במיוחד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/02/2021 | 17:56 | מאת: לירון

שלום ד"ר אפרים, קיבלתי תשובה לבדיקה סרולוגית כמפורט: covid19 ljg Quantita חיובי/לא ודאי covid19 lJG Architec 135.80AU/Ml מה הפירוש? והאם כדאי להתחסן במנת חיסון אחת? תודה רבה מראש.

23/02/2021 | 22:52 | מאת: טל

באיזו קופה עשית את הבדיקה? מה הערכי ייחוס? את מחלימה? אם זה כללית מה שהבנתי מהם הוא שמעל 150 חיובי בוודאות, בין 50-150 תלוי אם האדם חולה מאומת וודאי או התחסן ופחות מ50 שלילי בכל מקרה...

שלום לירון, בשלב זה משרד הבריאות לא ממליץ עדיין למחלימים מ'קורונה' להתחסן, אך סביר שהוא יעשה זאת בימים הקרובים (וימליץ על קבלת זריקה אחת של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר'). הרבה בריאות אפי

24/02/2021 | 10:03 | מאת: לירון

תודה רבה על תשובתך. עשיתי את הבדיקה בכללית. הבנתי בדיעבד שחליתי. הבדיקה נעשתה כשלושה וחצי חודשים אחרי. זו התשובה שקיבלתי, העתקתי לכאן במדויק, לא מצוינים ערכי ייחוס. אמנם שינו את אופן הבדיקה אך כתובה המילה חיובי ומהיכן יגיעו כמות כזו של נוגדנים ללא מחלה? אני תוהה וזו שאלתי.

שלום לירון, ייתכן שנדבקת בנגיף מבלי שידעת זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה