חיסון קורונה למחלימים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/02/2021 | 11:20 | מאת: חיסון קורונה

שלום רב, חליתי בקורונה לפני 7 חודשים אני בהריון שבוע 25 ביצעתי בדיקה סירולוגית שיצאה שלילית ללא נוגדנים הרופא משפחה אמר שלא מחסנים מחלימים מה הסיכון שלי לחלות שוב?

שלום, קיים סיכוי מסוים לתחלואה חוזרת, וסביר שבקרוב יאשר משרד הבריאות לתת למחלימים מ'קורונה' מנת חיסון אחת. הרבה בריאות אפי

23/02/2021 | 21:31 | מאת: נופר

סיכוי מסוים שהוא נמוך או גבוה? אני מאוד חוששת בגלל ההריון ושיש סביבי אנשים שלא מחוסנים ולא רוצים גם להתחסן

23/02/2021 | 22:06 | מאת: נופר

אם אדבק שנית בקורונה הגוף יכול לקבל את זה ברמה יותר קשה ? או שבדרכ הגוף מגיב לאותו נגיף אותו דבר. מבחינת תסמינים (כל כך מפחדת מכל מה שקורה לנשים בהריון)

שלום נופר, 1. סביר שסיכוייך לחלות שוב ב'קורונה' (לאחר 7 חודשים מהתחלואה הראשונה בנגיף) הם נמוכים. 2. יחד עם זאת, אין ביכולתי להעריך את חומרת המחלה, אם וכאשר היא תתפתח אצלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה