חסיון קורונה מנה שנייה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/02/2021 | 11:01 | מאת: טל

רציתי לדעת מה דעתך, אם אני מבצע את החיסון השני של קורונה כעבור 28 יום ולא כעבור 21. האם לדעתך יעילות החיסון עלולה להיפגע? והאם לדעתך אם וכאשר נצטרך מנה שלישית כעבר שנה או פחות או יותר, אזי זה שקיבלתי את החיסון השני כעבור 28 יום זה משהו שיכול לגרום לאיזשהו פגיעה כמו תופעות לוואי חמורות או השפעה שלילית של החיסון על מחלות קיימות או חלילה התפרצותן של כאלה?

שלום טל, סביר שיעילותה של ההתחסנות לא תיפגע אם הזריקה השניה (של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר') תינתן לאחר 28 ימים מהזריקה הראשונה (גם בתרחיש העתידי שאותו אתה מתאר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה