שאלה לגבי מחלה אסימפטומתית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/02/2021 | 03:03 | מאת: טלי

במידה ואדם נחשף לוירוס ועבר את המחלה בצורה אסימפטומתית, כלומר הוא אפילו לא הרגיש שהיה חולה , ויש בדם שלו נוגדנים.. והוא לא עושה בדיקה סרולוגית. מה יכול לקרות אם הוא יעשה את החיסון? אני מנסה להבין ..כי יש אצלו בדם נוגדנים בגלל שכבר היה חולה ..והוא מוסיף חיסון שמעורר תגובה נוספת בגוף של יצירת נוגדנים.. מה דעתך?

שלום טלי, במקרה המתואר בשאלתך, סביר שכמות הנוגדנים (כנגד ה'קורונה') בדמו תגדל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה