חיסון הקורונה.. חוששת ..אנא.. כמה מילים ממך..

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/02/2021 | 15:56 | מאת: אלמוג

שלום לך ד"ר אפריים הלפרין מחר יש לי תור לחיסון קורונה ראשון ואני נורא חוששת .. בריאה לגמרי , ללא רגישויות \ אלרגיות (למרות ששבוע שעבר היה לי בעיניים כנראה סוג של אלרגיה (לא בטוח-אבל יש סיכוי..) . אני גם בטיפולי פוריות ועשיתי הזרעה תוך ריחמית לפני 4 ימים .. . (האחות שם אמרה לי להמתין עד לבדיקת ההריון אבל .. הרי גם אם אין הריון -אבצע שוב הזרעה..) .. אני גם מעוניינת להתחיל לקחת הורמונים אם לא אהיה בהריון לאחר הזרעה זו .. . האמת שהפחד העיקרי שלי מהחיסון הוא תופעות הלואי . ... הכוונה .. קראתי כאן למשל בפורום שמישהי ממש היתה שבועיים ללא יכולת תזוזה .. ועוד מקרה שניים של תגובת הגוף לאחר החיסון - שממש מסוכנים . אני מצד אחד מפחדת ולא רוצה להידבק בנגיף ומצד שני .. מחפדת מתופעות לואי ... מה דעתך ... ? האם לדחות או לעשות ... ?

שלום אלמוג, חששות מפני כל תכשיר רפואי (תרופה, חיסון) חדש הם טבעיים, אך נראה שעבור רוב בני האדם, נכון להיום, התועלת של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' עולה על נזקו האפשרי. הרבה בריאות אפי

20/02/2021 | 18:15 | מאת: אלמוג

תודה... ומה לגבי המקרים הללו - הבודדים ... של תופעות הלואי ? יכול להיות שיש מקרים של תופעות לואי חמורים ? או שכל התופעות הן לא משמעותיות ? ....

שלום אלמוג, נראה שלחיסון ה'קורונה', כמו לחיסונים אחרים, יש גם תופעות לוואי חמורות אפשריות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה