סיכוי להידבק בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/02/2021 | 12:25 | מאת: גלי

שלום, אתמול הייתי בשיעור נהיגה עם המורה שלי שהיא מחוסנת כבר פעמיים ואני חוסנתי רק פעם אחת. היום בבוקר הודיעה לי כי הבן שלה התגלה כחולה קורונה, מה הסיכוי שהיא נדבקה מהבן שלה ואני נדבקתי מימנה בזמן השיעור? שתינו היינו עם מסיכות על האף כל הזמן והחלונות סגורים. היא גם השתעלה פעמיים במהלך השיעור. יש לי סיבה לדאוג או לחשוש?

שלום גלי, 1. בכל מפגש עם אדם אחר בישראל יש כיום סיכוי מסוים להידבק ב'קורונה'. 2.אני חושש שאין ביכולתי להעריך את הסיכוי להדבקתך בנגיף במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה