כמות נוגדנים בבדיקות סרולוגיות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/02/2021 | 14:05 | מאת: טל

שלום, רואה שכל מי שכותב כאן שעשה בדיקת נוגדנים דרך הקופה יש לו פי 2.5-5 נוגדנים ממה שלי יצא, האם יש לזה משמעות? פחות מגן? מעיד על משהו? בחרדה תודה

שלום טל, המשמעות של המספרים השונים (החיוביים) עדיין לא ידועה, ומספר נמוך לא בהכרח מגן פחות (מפני 'קורונה') מאשר מספר גבוה. הרבה בריאות אפי

18/02/2021 | 23:10 | מאת: טל

תודה רבה אז אם יצא לי 10,000 בבדיקת Covid19IgG ArchiteS1 זה עדיין נחשב מספיק נוגדנים? אני יכולה להיות רגועה כמו כל אלו פה שיצא להם 25,000, 40,000 וכו'? אני בחורה צעירה וללא מחלות רקע/ נוטלת תרופות ולא ברור לי מדוע לא פיתחתי מספיק נוגדנים:/ את הבדיקה עשיתי בגלל שחששתי מטעות בביצוע החיסון השני, האם ערכים כאלו יכולים ללמד שקיבלתי רק חיסון אחד? תודה

שלום טל, לי זה נראה מספיק נוגדנים. הרבה בריאות אפי

21/02/2021 | 14:52 | מאת: מלי

10000 זה המון! לי יצא הרבה פחות ,

21/02/2021 | 22:38 | מאת: טל

זה תלוי הערכה בה השתמשו בכל מקום זה מספרים אחרים שאי אפשר להשוות ביניהם. וגם הקופה בה נבדקת. בשיבא זה למשל ערכים של סביבות 1.2-12 אני שאלתי ספציפית על בדיקה שאני יודעת שאחרים שנבדקו באותה האחת קיבלו פי כמה.

23/02/2021 | 21:32 | מאת: טל

כמה יצאה לך מלי? ובאיזו קופה? אחרי שני חיסונים?

מנהל פורום וירוס הקורונה