חיסון לקורונה ראשון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/02/2021 | 09:33 | מאת: אדל

עשיתי חיסון לקורונה למרות שהיו לי חששות רבות והתלבטות. זאת מאחר ואני שנתיים סובלת מהתקפי סחרחורות שמשביתים אותי . עבר שבוע וקצת מאז שעשיתי את החיסון ואני מרגישה שהסחרחורות החריפו והתחזקו.. הבנתי שבתופעות הלוואי יש סחרחורות ופחדתי שזה יחמיר ובאמת זה מה שקרה. האם לעשות את החיסון השני בכל אופן? האם לחכות שהסחרחורות יעברו?

שלום אדל, אם את סובלת מסחרחורות במשך כשנתיים, אין זה סביר שהן תיפסקה דווקא עד למועד ההתחסנות השניה. תצטרכי אפוא להחליט בעצמך עם להשלים את ההתחסנות או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה