תסמינים של פוסט קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/02/2021 | 17:05 | מאת: יוסי

שלום רב אני חליתי בקורונה לפני מספר חודשים ועדיין יש לי תסמינים של חולשה , קושי בנשימה(בעיקר במאמץ) , כאבי ראש ועוד שאלתי היא האם ישנו טיפול כיום לתסמינים אלו , וכן האם טיפול בסטרואידים יכול להיות יעיל , מכיוון שהבינותי שהתסמינים נגרמים על רקע של פעילות יתר של מערכת החיסון בתודה מראש יוסי

שלום יוסי, אם אמנם מדובר ב'פוסט-קורונה' אז הטיפול הוא סימפטומטי, ואני מציע לך להתייעץ על כך עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה