אלרגי לאבק,שערות חתול,עץ זית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/02/2021 | 11:54 | מאת: איתי

שלום רב. ב12.2 התחסנתי מנה ראשונה של חיסון נגד קורונה. שכחתי לציין בפני האחות שאני אלרגי לאבק,שערות חתול,ועצי זית. יש לציין שלא שאלו אותי שאלות שקשרות לאלרגיה שלי. האם אני צריך במנת חיסון השנייה לומר שאני אלרגי ? האם יש מניע להתחסן למי שאלרגי לאבק,שערות חתול,עצית זית ? אני בן 30 ולא לוקח תרופות נגד אלרגיה. בנוסף אני משתמש במשחה נגד סבוריאה שנקראת ניזורל קרם גם פה שכחתי למסור לאחות שאני משתמש במשחה הזו. יש צורך לציין זאת במנת החיסון השנייה ?

שלום איתי, אלרגיה לאבק, שערות חתול ועצי זית - שאיננה מחייבת טיפול תרופתי - איננה נחשבת כהורית-נגד לקבלת חיסון ה'קורונה' של 'פייזר'. כנ"ל בנוגע לשימוש במשחה 'ניזרול'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה