הידבקות חוזרת בקרב ילדים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/02/2021 | 21:44 | מאת: אופיר

שלום ערב טוב, הבת שלי בת 6 החלימה לפני 7 חודשים (ללא סיפטומים) ואין לה נוגדנים בבדיקה סרולוגית. היא עתידה לחזור ללימודים השבוע- 1. האם היא יכולה להידבק שוב (סביר שתהיה ללא סימפטומים) ולהדביק את שאר הבית? 2.מה הסבירות שדבר כזה יכול לקרות במצבה שהיא ללא נוגדנים, או שאין קשר בין אדם עם/ בלי נוגדנים. תודה רבה.

שלום אופיר, אני חושש שאין ביכולתי להעריך את סיכויה של בתך - שנדבקה ב'קורונה' לפני כ- 7 חודשים אך לא פיתחה נוגדנים כתוצאה מכך - להידבק שוב בנגיף זה ולהדביק בו אחרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה