חיסון קורונה ראשון ושני

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/02/2021 | 16:41 | מאת: שמעון מגדרה

שלום דר הלפרין מדוע צריך לעשות פעמיים חיסון?? פעם אחת לא מספיק?? שמעון מגדרה

שלום שמעון, בניסוי שעשתה חברת 'פייזר' נמצא שכדי להשיג חסינות בכ- 95% מהמתחסנים יש לבצע שתי זריקות בהפרש של כשלושה שבועות זו מזו, וכי זריקה אחת משיגה חסינות כזו רק בכ- 50% מהמתחסנים. הרבה בריאות אפי

11/04/2021 | 23:44 | מאת: דקלה

אני לא שואלת השאלה, אבל אם 50 אחוזים מחוסנים אחרי זריקה ראשונה, מדוע משרד הבריאות ממליץ לכולם לבצע 2 זריקות? ללא קשר לרמת הנוגדנים. שואלת כי אני אחרי חיסון ראשון עם 10000 נוגדנים! ערך חיובי הינו מעל 150. ועדיין במשרד הבריאות מתעקשים שעליי לבצע את החיסון השני.

מנהל פורום וירוס הקורונה