חיסון קורונה לילד עם G6PD

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/02/2021 | 08:18 | מאת: מוני

שלום, בני בן 16.5 אובחן כ G6PD. הילד בריא ופעיל ספורטיבית. האם יש מניעה לחסנו נגד נגיף הקורונה? האם יהיו לו תופעות לואי חמורות יותר מהרגיל? האם במקרה של אי חיסון והדבקות יהיו לו תופעות חמוריות יותר מאשר לאדם רגיל. תודה, אתם עושים עבודה חשובה

שלום מוני, G6PD איננו מהווה הורית-נגד לקבלת חיסון ה'קורונה' של 'פייזר', ואינני מכיר תופעות מיוחדות לאדם עם בעיה זו- הן במהלך מחלת ה'קורונה' והן בעקבות ההתחסנות כנגדה. הרבה בריאות אפי

11/02/2021 | 11:13 | מאת: מוני

רוב תודות עבור התשובה והמהירות. צריך להפיץ מידע זה איכשהו בקרב ה"עיראקים"

מנהל פורום וירוס הקורונה