לחץ דם אחרי זריקה ראשונה נגד קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/02/2021 | 21:28 | מאת: ברוך

שלום אני (בן 45) עשיתי לפני שבוע וחצי זריקה ראשונה נגד קורונה ומיד אחרי הזריקה התחלתי להרגיש לא טוב- כאבים וכבידות בראש, טישטוש בראש,קצת בחילה, התחלתי למדוד לחץ דם ומצאתי 140-150/100. בהמלצת רופא משפחה אתמול נטלתי כדור של Optalgin והיום ראש פחות כואב אבל עדיין מרגיש כאילו פיזור או טישטוש בראש ולחץ דם נשמר עדיין 156/105 בערך. האם יש לי סיבה לדעוג ולהתחיל ליטול כדורים נגד לחץ דם?האם זה בלתי הפיך ואני הולך להשאר חולה כרוני? עד לפני החיסון הייתי בריא האם אני צריך לעשות זריקה שניה נגד הקורונה?

שלום ברוך, 1. אני ממליץ לך להמשיך לעקוב אחרי ערכי לחץ הדם שלך ולהתייעץ עם רופא המשפחה שלך בנוגע לטיפול אפשרי. 2. בהנחיות משרד הבריאות, לחצי דם גבוהים אינם נחשבים כהורית-נגד לקבלת הזריקה השניה של חיסון ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה