חיסון קורונה למי שחווה שוק אנפילקטי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/02/2021 | 08:22 | מאת: שוק

שלום, בעבר חוויתי שוק אנפילקטי כתוצאה מחיסון לכרדית האבק. התגובה הגיעה באחת המנות המתקדמות של החיסון והופיע מיד עם הזרקת החיסון. התגובה התבטאה בדופק מואץ, קושי לנשום, פריחה בכל הגוף ועוד תסמינים. אני רוצה להתחסן נגד הקורונה, אבל קראתי שהחיסון אינו מומלץ למי שחווה שוק אנפילקטי בעבר. מה ההמלצה עבורי?

09/02/2021 | 12:31 | מאת: יעל

ההמלצה זה להתחסן תחת השגחה רפואית בבי"ח. תדבר עם הרופא שלך

שלום שוק, ההחלטה היא של הרופא/ה במרכז החיסונים, וסביר שבמרפאה של קופת החולים בה אתה חבר הוא/היא לא יתלהבו לעשות זאת. הרבה בריאות אפי

09/02/2021 | 13:59 | מאת: שוק

תודה על התגובה. אני שואל כי במרפאה אמרו לעשות אבל לקחת כדור נגד אלרגיה לפני ולהמתין שם 30 דק שואל כי אני חושש

בהצלחה

מנהל פורום וירוס הקורונה