שאלה לגבי חיסון לקורונה ננה שנייה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/02/2021 | 22:55 | מאת: דנה

ערב טוב דוקטור אני בת 47 היום התחסנתי למנה שנייה אחר הצהריים מידי לאחר החיסון יצא שהייתי כ3 שעות בחוץ והיה לי קר מאוד האם זה יכול להאיץ תופעות הלוואי של החיסון ? במידה ויעברו 48שעות ללא תופעות לוואי האם זה מקטין את הסיכוי לקבל תופעות לוואי ? תודה רבה על המענה

שלום דנה, 1. אינני מכיר את ההשפעה של חשיפה לקור מיד לאחר ההתחסנות (בחיסון ה'קורונה' של 'פייזר') על האצת תופעות הלוואי של חיסון זה. 2. העדר תופעות לוואי במהלך היומיים לאחר ההתחסנות הן סימן מעודד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה