סימנים נוירולוגים לאחר חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/02/2021 | 16:20 | מאת: דדי

שלום רב, אחרי החיסון מנה ראשונה לקורונה התחיל לי תחושה של כבדות ברגל ימין ולפעמים קצת גם ביד ימין, אך הכבדות ותחושה לא של כאב אלא אולי קצת חולשה נקרה לזה, קשה לי להסביר את זה, היא במשך כל היום כמעט. אני 3 ימים אחרי חיסון ראשון ופוחד שבחיסון השני זה יחמיר ואולי יהיה יותר גרוע. האם אתה חושב שכדאי לי לקבל את החיסון השני? לא אצל הרבה יש סימנים נוירולוגים וזה מלחיץ אותי

שלום דדי, אם התסמינים המתוארים בשאלתך יתמידו עד למועד קבלת הזריקה השניה, מן הסתם יומלץ לך שלא להתחסן שוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה