תופעת לוואי מחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/02/2021 | 21:02 | מאת: אני

שלום רב, מאז החיסון הראשון בתחילת ינואר אני מרגישה תחושת נפיחות בגוף כמו לפני מחזור ( אני כבר במנפאוזה ). לא שיניתי דבר בתזונה והמשקל שלי יציב בדרך כלל. בחודש האחרון עליתי ק"ג ויותר. האם יכול להיות שזה אחת מתופעות הלוואי של החיסון? אני כבר שבוע אחרי החיסון השני. ברקע האשימוטו ואוסטאופורוזיס ( מטופלת ביוטירוקס ופרוליה ) אודה על תשובתך

שלום אני, אינני מכיר את "תחושת הנפיחות בגוף כמו לפני מחזור + עליה במשקל של ק"ג ויותר במשך חודש" כתופעת לוואי של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר'. הרבה בריאות אפי

03/02/2021 | 09:22 | מאת: אני

האם אחת מתופעות הלוואי יכולה להיות אגירת נוזלים?

בחיסון חדש הכל ייתכן, אך נכון לעכשיו לא מדובר בתופעת לוואי מוכחת/שכיחה.

מנהל פורום וירוס הקורונה