האם יתכן שהדבקתי מישהו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/02/2021 | 19:07 | מאת: מירי

שלום החלמתי מקורונה לפני חודש נדבקתי מאבא שנדבק מקרוב משפחה זה היה ביום חמישי הוא היה במגע עם חולה עם תסמינים ביום שלישי לאבא היה חום וישר לקחתי אותו לבדיקה ביום חמישי קיבל תוצאה חיובית אני גם ביום הזה ישר עשיתי בדיקה ובמוצאי שבת קיבלתי תשובה חיובית השאלה שלי האם יתכן ביום שישי ושבת וראשון שבוע שעבר החל מהיום שאבא היה במגע עם החולה הדבקתי מישהו כי הייתי בכמה סופרים ובית מרקחת החל מיום שני לא יצאתי מהבית

שלום מירי, לא הבנתי מתי בדיוק היית חולה ב'קורונה', מתי יצאת מבידוד והאם עשית בדיקת 'קורונה' לפני או אחרי שיצאת מבידוד. הרבה בריאות אפי

02/02/2021 | 20:11 | מאת: מירי

ב31.12 יום חמישי בערב אבא היה במגע עם חולה עם תסמינים אבל החולה לא עבר בדיקה אני גרה עם אבא ב1.1 שזה יום שישי ו ב 2.1 יום שבת ו ב 3.1 יום ראשון הסתובבתי בסופרים ובבית מרקחת ב 3.1 יום ראשון החולה עשה בדיקה 4.1 יום שני בערב קיבל תשובה חיובית 5.1 יום שלישי בצהריים לאבא היה חום וישר לקחתי אותו לבדיקה ב 7.1 יום חמישי קיבל תשובה חיובית אז גם אני עשיתי בדיקה ביום חמישי ו ב 9.1 יום שבת בערב קיבלתי תשובה חיובית אני הייתי בבידוד החל מ 4.1 יום שני עוד לפני שעשיתי בדיקה כמובן אחרי שקיבלתי תשובה חיובית הייתי 14 יום עד שרופא המשפחה שיחרר אותי השאלה שלי האם ב 1.1 ו 2.1 ו 3.1 בימים שהסתובבתי יש סיכויי שהדבקתי מישהו ? את הבדיקה עשיתי ב 7.1

שלום מירי, אין זה סביר שכבר היית מדבקת מה- 1.1 עד ל- 3.1. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה