חיסון לקורונה - אקמול/אדויל - פגיעה בכמות הנוגדנים המיוצרת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/02/2021 | 16:24 | מאת: idanofar

קראתי באינטרנט במספרת כתבות במקומות שונים – בארץ ובחול על כך שיש מחקרים עדכניים מאוסטרליה וצ'כיה שמהם עולה כי מי שלוקח תרופה להורדת חום או טיפול בכאבים מסוג פארצטמול או איבופרופן - לאחר החיסון נגד קורונה - נוצרים אצלו פחות נוגדנים לאחר החיסון. מצב לינק לדוגמא: https://www.cbsnews.com/news/covid-19-vaccine-shot-painkillers-doctors/ רציתי לדעת מה אתה יודע על כך? אשמח לתשובתך המלומדת. בברכה, יפעת

שלום idanofar, שני המחקרים המוזכרים בשאלתך א י נ ם קשורים לחיסוני ה'קורונה' ועוסקים רק בנטילת משככי כאבים ל פ נ י ההתחסנות (כנגד שפעת או חיסוני ילדות שגרתיים) . הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה