שאלה בקשר לחיסונים נגד קורונה ובדיקת דם בבקשה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/02/2021 | 12:43 | מאת: שמעון

עם אני קיבלתי חיסון קורונה ראשון (מנה ראשונה) ו 8 ימים אחרי החיסון מנה ראשונה הזה אני עושה בדיקת דם (מוציאים מהגוף שלי דם בכמות של 2 מבחנות) וכמובן אחרי הבדיקת דם הזאת שיגיע התאריך אני יעשה גם את החיסון מנה שניה נגד קורונה אז: 1. האם הבדיקת דם הזאת יכולה במידה מסויימת להוריד מהיעילות של החיסון או החיסונים נגד קורונה? 2. האם הבדיקת דם הזאת יכולה במידה מסויימת להוריד את כמות הנוגדנים נגד קורונה שהגוף שלי ייצר בעבר כתוצאה מהחיסון ו/או שהגוף שלי ייצר בעתיד כתוצאה מהחיסון/ים? 3. האם מותר לעשות בדיקת דם 8 ימים אחרי המנה הראשונה נגד קורונה? 4. האם הבדיקת דם 8 ימים אחרי המנה הראשונה נגד קורונה יכולה לגרום לכך שלא יתנו לי את המנה השניה נגד קורונה? תודה מראש.

02/02/2021 | 15:11 | מאת: א

שמעון. 1. לא 2. לא. תחשוב על זה כך יש נשים שמקבלות ווסת.. אז מוריד להם את כמות הנוגדנים? 3.תלוי מה בודקים. 4. לא.- אין קשר

שלום שמעון, 1. בדיקות דם אינן פוגעות ביעילותם של חיסונים. 2. בדיקות דם שגרתיות אינן מורידות את רמות הנוגדנים שנוצרים בעקבות ההתחסנות. 3. מותר לבצע בדיקות דם 8 ימים לאחר התחסנות. 4. ביצוע בדיקת דם כזאת לא ימנע ממך לקבל את מנת החיסון השניה כנגד ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

02/02/2021 | 19:06 | מאת: רונית

יש לי שאלה בקשר לבדיקת דם לאחר החיסונים לקורונה האם בדיקות דם כלליות ספירה וכימיה החיסונים יכולים להשפיע על הערכים של הבדיקות? לדוגמא המוגלובין ספירה לבנה /אדומה?

לא

מנהל פורום וירוס הקורונה