חיסון שני לקורונה, אסתמה, חום 39.5 סכרת ושות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/02/2021 | 23:11 | מאת: adi

שלום, בת 48 עם היפותירוהידזם, סכרת type 2' סכיזופרניה, אסתמה ווילסון. מטופלת ב יוטירוקס לבלוטת התריס 100 מקג 4 פעמים בשבוע ו-3 פעמים 150 מקג פנצילמין 250 מקג 3 פעמים ביום לוילסון 0.5 כדור גלוקמין 3 פעמים ביום לסוכרת לסכיזופרניה 37.5 מקג ויפקס/ונלה פעם ביום 10 מקג פרולול פעם ביום 1 מיליגרם ריספונד בנוסף ברזל עדין, ויטמין בי 6 ורוטס הייץ' אר ביום חמישי בוצע חיסון שני. ביום שישי היה חום 39.5 עם כאבי שרירים וחולשה. טופל באקמול . בשבת כבר עבר. רק השאלה שלי היא ביום שבת, ראשון והיום נמדד סוכר והתוצאה הייתה 110-120 סוכר. אני הבנתי מהרופאה שהתופעה מוכרת. השאלה היא למתי ניתן לצפות שהסוכר יחזור לערכים נורמליים? האם היה נכון בכל זאת לבצע בדיקה לקורונה? עדי

שלום adi, לפי מיטב ידיעתי, ערכי סוכר בדם של 120 - 110 נחשבים בטווח של הנורמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה