חיסון מנה שניה למחלים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

31/01/2021 | 14:07 | מאת: דבורה

שלום, ביתי חיילת, אומתה כחיובית לקורונה ללא תסמינים בכלל (עשתה בדיקה מאחר ובאה במגע עם חולה מאומת), יצאה לפני יומיים מבידוד. עברה חיסון ראשון ומחר מועד החיסון השני. ביתי יידעה את המתאם של החיסון כי היא היתה חיובית, ובכל זאת תיאמו לה חיסון מנה שניה. האם בטוח לקבל את המנה השניה למרות שהיתה חיובית? תודה

31/01/2021 | 14:46 | מאת: אחת

כן. אחותי הייתה כך. בגדול... משרד הבריאות אומר לא לחסן מחלימים.

שלום דבורה, משרד הבריאות לא ממליץ לאנשים שחוסנו במנה הראשונה (של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר') ולאחר מכן חלו ב'קורונה' לקבל עתה את המנה השנייה. הרבה בריאת אפי

31/01/2021 | 16:42 | מאת: דבורה

אם הצבא החליט לחסן, זה מסוכן?

שלום דבורה, אינני מכיר סכנה מיוחדת, מעבר לתופעות הלוואי ה"רגילות" של החיסון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה