בדיקת נוגדנים לפני חיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/01/2021 | 19:56 | מאת: דנה

שלום אני גרה עם ההורים שלי לפני חמישה חודשים נדבקתי בקורונה מאבא הרגיש חום ועשה בדיקה ביחד עם אימא שלי אחרי יומיים קיבל תשובה חיובית אימא יצאה שלילית אבא ישר נכנס לבידוד רק ביום שקיבל את התשובה מכיוון שאבא יצא חיובי גם אני עשיתי בדיקה ואחרי יומיים קיבלתי תשובה חיובית ונכנסתי לבידוד במהלך היומיים הייתי עם אימא בבית היא בת 71 עם מחלות רקע אומנם היא הייתה בסדר במהלך הבידוד אבל בכל זאת אולי הדבקתי אותה הייתה 14 יום בבידוד ולא עשתה בדיקה חוזרת השאלה שלי לפני שהיא מקבלת חיסון לא כדאי לה לעשות בדיקת דם לנוגדנים ? אם במקרה ויהיו לה נוגדנים החיסון לא יפגע בה?

שלום דנה, אינני מכיר פגיעה מיוחדת שגורם חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' באנשים שיש להם נוגדנים ל'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה