חיסון קורונה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

25/01/2021 | 11:55 | מאת: דויד

שלום דר הלפרין, עשיתי אתמול חיסון ראשון, היה לאחר כמה שעות יובש בשפתיים ,כאב ראש עמום,קצת תחושה לא נעימה בבטן..למחרת טעם של מתכת בפה..האם זה חלק מהתופעות לוואי..? בברכה דויד

25/01/2021 | 12:20 | מאת: אריק

כאב בטן ,ראש ,טעם מתכתי אכן כן אלו תופעות לוואי לחיסון. לי לא היה את זה אבל היה יובש בשפתיים לא יודע אם מזה

שלום דויד, התופעות המתוארות בשאלתך יכולות להיות תופעות לוואי של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר'. הרבה בריאות אפי

25/01/2021 | 19:31 | מאת: דויד

שלום דר ותודה על התשובה המהירה האם אםשר לקחת כדור לכאב הראש? ואם כן מה מומלץ?

אפשר. לבחירתך.

מנהל פורום וירוס הקורונה