תופעות לוואי אחרי חיסון שני לקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/01/2021 | 10:09 | מאת: דוד

שלום דוקטור קיבלתי חיסון שני לקורונה, החיסון הראשון- עבר בסדר, קצת כאבים בשריר ביום שאחרי. החיסון השני- היו כאבי שרירים בכל הגוף ביום הראשון לאחר החיסון, ומאז (3 ימים אחרי החיסון) סובל מאודם ונפיחות באיזור ההזרקה, נראה כמו גולה אדומה חמה ונוקשה בזרוע. האם זה תופעת לוואי? או אלרגיה לחיסון? או האם לחשוש לזיהום? האם דחוף לטפל או לחכות שיעבור לבד. תודה

שלום דוד, התיאור שלך מתאים לתופעת לוואי של החיסון, אך אם התסמינים לא יחלפו בהקדם כדאי יהיה לך להיבדק (כדי לשלול זיהום חיידקי משני). הרבה בריאות אפי

24/01/2021 | 17:41 | מאת: אחת

לדווח לרופא משפחה

25/01/2021 | 08:06 | מאת: דוד

תודה רבה על התגובה היום זה הרבה יותר טוב

מנהל פורום וירוס הקורונה