תוצאות בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/01/2021 | 20:44 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, שולחת הודעתי בשנית מאחר ורק כעת ראיתי שאינך יכול לפתוח קבצים. מדוע ישנן שתי תוצאות ומה אומרת כל אחת מהן? מה הכוונה בתוצאה 0.02 בחלק השני? האם ניתן לומר באופן וודאי שאין לי נוגדנים לקורונה? תודה רבה וערב טוב פירוט תוצאות הבדיקה ששמה שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף שם הבדיקהcovid-19 IgG תוצאהNegative תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהCovid19IgG Architect תוצאה0.02 תוצאה לעומת טווח הנורמה לבדיקה הקודמת לבדיקה הבאה הערות לבדיקות Covid19IgG Architect חיובי מעל 1.4

שלום, הבדיקות נעשו בשני מכשירים שונים, אך בשתיהן א י ן עדות להמצאות נוגדני קורונה בדגימה. הרבה בריאות אפי

20/01/2021 | 22:31 | מאת: NOT_FOUND

תודההרבה לך ד"ר. מה הכוונה בתוצאה 0.02?

כנראה "רעש רקע" חסר משמעות

מנהל פורום וירוס הקורונה