חיסון קורונה האם כדי לעשות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/01/2021 | 21:46 | מאת: עפרוני

דר שלום האם כדי לעשות את החיסון? קצת מלחיץ שישראל הנסיינים של העולם

19/01/2021 | 23:56 | מאת: ק

כל העולם מתחסן לא רק ישראל. יש חיסונים של פייזר ויש אחרים. הכל זה ניסוי... איזו עוד ברירה יש לך? אם אתה שואל למה דווקא חיסוני רנ"א? תשאל את ביבי.

20/01/2021 | 03:21 | מאת: מיכל

אני מחכה לחיסון של אסטרה זניקה. ואם לא יגיע - לא אתחסן.

20/01/2021 | 06:10 | מאת: ק

אין בעיה. גם אני רציתי קונבנציונלי. אבל יש לחצים.. גם לא ברור מתי יגיע ובסוף דחפו לכולנו פייזר. גם אני צעירהאבל ראיתי חולים ויש מישהו שנפטר. יש לחץ מההורים שפוחדים בעצמם להידבק אז התחסנתי

שלום עפרוני, 1. ישראל איננה "הנסיינית של העולם". 2. כמו כולנו, תצטרך גם אתה לקבל את ההחלטה האם להתחסן בעצמך. הרבה בריאות אפי

20/01/2021 | 14:20 | מאת: מיכל

הולכים עם מסכה עבה n95. שומרים מרחק. ונשארים בבית. לדעתי הסיכון בחיסון של פייזר גבוה עשרות מונים מתועלתו. שיביאו לנו חיסון אחר. העובדה שראש הממשלה התחסן בשידור חי, לא הופכת את החיסון לבטוח לשימוש.

מנהל פורום וירוס הקורונה