הדבקה על ידי חולה שלא נבדק

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/01/2021 | 16:37 | מאת: יהלי

שלום, מה הסיכוי להיבדק מאדם שהיה חולה עם סימפטומים דמויי קורונה (חום, גרון, שלשולים, חולשה וכאבים בגוף) שמונה ימים לאחר שהחלו לו הסימפטומים (3 מאז שללא סימפטומים)? לא ביצע בדיקת קורונה כי אובחן עם דלקת גרון וקיבל אנטיביוטיקה. לא מחייבים אותו והיות וכבר יותר מ48 שעות ללא חום אינו חייב בידוד בביתו. שואלת למקרה והיה לו גם וגם ולא אובחן.

שלום יהלי, סיכוי מסוים. הרבה בריאות אפי

19/01/2021 | 17:34 | מאת: יהלי

ברור שמסוים השאלה כמה מסוים. נמוך? גבוה? במידה ושני הצדדים שהו עם מסיכות במשך כל הזמן ללא הורדה אף לא לדקה עדיין יש סיכוי? מדובר על שעתיים סך הכל בתוך רכב. תודה.

שלום יהלי, אם שני הצדדים חבשו מסכות פה-אף כהלכה, הסיכוי נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

19/01/2021 | 18:47 | מאת: יהלי

תודה רבה.

מנהל פורום וירוס הקורונה