מחלים קורונה לעומת מחוסן קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/01/2021 | 17:49 | מאת: שני

שלום האם מי שחלה בקורונה והחלים מחוסן יותר מפני הנגיף מאשר מי שקיבל חיסון לקורונה?

שלום שני, מן הסתם אוכל לענות על שאלתך זו בעוד מספר חודשים/שנים. הרבה בריאות אפי

16/01/2021 | 08:16 | מאת: יפה

בכל מקרה זה רק לחצי שנה, ואם זה יחזיק מעבר במילא יצטרכו חיסון נוסף נגד המוטיות החדשות לא כך? זה כמו חיסוני שפעת, עדכון גרסא כמו במחשב...חחח חיינו השתנו לנצח, אלא אם הקורונה תעלם מעצמה כמו הסארס. תמיד ישאר הספק, האם הוירוס מהונדס ופותח על ידי הסינים כדי להרוס את כלכלת המערב?

מנהל פורום וירוס הקורונה