מסכה שימוש חוזר לאורך כל היום

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/01/2021 | 17:40 | מאת: אורנה

שלום מאז הסגר אני עובדת מהבית ולא יוצאת הרבה רק לסידורים כך שאני לא עוטה את המסכה להרבה זמן במהלך היום אני עושה שימוש חוזר במסכה בכל פעם שאני צריכה לצאת האם בסדר?

שלום אורנה, לכל מסכת פה-אף יש 'אורך חיים' אחר בהתאם להמלצות היצרן. הרבה בריאות אפי

14/01/2021 | 19:49 | מאת: בהצלחה

כן בסדר גמור... כל הקורונה התנהלנו כך.. למרות שאחרי כמה זמן מעיפים בסופו של דבר...

16/01/2021 | 15:51 | מאת: דודו

אם מדובר במסכה רפואית פשוטה, כרגע המחיר שלהן הוא 20 אגורות (חבילה של 50 ב-10 ש"ח). במחיר כזה גם אם תזרקי 10 מסכות ביום העלות החודשית של זה תהיה 60 ש"ח. אם הגעת למצב שבו הנושא מטריד אותך עד כדי כך שאת מתייעצת עם מומחה בפורום, אז לדעתי בהחלט במצב כזה כדאי שפשוט תחליפי מסכות בתדירות גבוהה, זה יפתור גם את הבעיה האובייקטיבית וגם את הבעיה הסובייקטיבית.

מנהל פורום וירוס הקורונה