נוגדנים בגוף בעת מחלה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/01/2021 | 15:18 | מאת: עומר

שלום, כמה ימים לאחר ההדבקה מתחילים להיווצר נוגדנים בגוף? הבן שלי שלילי ללא נוגדנים בבדיקה סרולוגית. 5 תלמידים מהכיתה שלו חולים, אך לא עשינו בדיקת קורונה... אפשר להסיק שלא נדבק כעת בשל המצב שאין לו נוגדנים (ביצענו בדיקה סרולוגית כי היה חיובי בעבר)

שלום עומר, 1. במהלך תחלואה ב'קורונה', מתחילים הנוגדנים (לנגיף) להופיע בדמו/ה של החולה לאחר מספר ימים מתחילת המחלה. 2. העדר נוגדנים בבדיקה איננו מהווה הוכחה לכך שהנבדק/ת לא נדבק/ה או חלה/חלתה בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה