אין נוגדנים לאחר בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/01/2021 | 14:16 | מאת: תמר

שלום, הבת שלי בת 6 הייתה חיובית לפני כ7 חודשים. ללא סימפטומים. היום בבדיקה סרולוגית לא נצפו נוגדנים. הכיתה שלה בבידוד עקב 4 תלמידות חולות, אך הבת שלי שוחררה על ידי משרד הבריאות כי יש לה תעודת מחלימה. איך זה הגיוני שאין לה נוגדנים והיא משוחררת מבידוד? האם כל מחלים עם או בלי נוגדנים לא יכול להידבק שוב?

שלום תמר, נראה שאנשים שחלו בעבר ב'קורונה' יכולים לחלות שוב במחלה זו, אך כ- 7 חודשים לאחר התחלואה הראשונית מדובר בתופעה נדירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה