בהמשך לשאלתי על כאבים חזקים בגרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/01/2021 | 11:10 | מאת: טל

אם משטח גרון יוצא תקין משמע אין דלקת בגרון? סובלת מכאבים איומים, או שיכול להיות זיהום אחר שהוא לא קורונה עם סימפטומים כאלה של כאבים, חום, תשישות וכאבים בכל הגוף? מבינה שרק שפעת מתאימה לסימפטומים האלה בגלל החום והתשישות ושאין שפעת בארץ החורף, זה בהכרח קורונה? (ללא חשיפה ידועה, לא בבידוד)

שלום טל, 1. משטח גרון שלילי מוריד את הסיכוי שהנבדק/ת סובל/ת מזיהום סטרפטוקוקסאלי בגרון. 2. כאב גרון יכול להיגרם גם ע"י 'מיקרובים' אחרים. 3. אכן, משרד הבריאות דיווח השבוע שעד כה לא התגלתה העונה שפעת בארץ. הרבה בריאות אפי

14/01/2021 | 21:20 | מאת: טל

תודה רבה. תפליטים לבנים על הגרון מהווים אינדיקציה למשהו? זה משהו שמוכר בקורונה? זיהום אחר?

שלום טל, תפליטים לבנים בגרון אינם אופיניים לזיהום ב'קורונה', אך אפשר למצוא אותם בזיהומים חיידקיים ונגיפיים שונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה