סימפטומים של זיהום שלא ברור מקורו

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2021 | 21:03 | מאת: טל

שלום רב, עם חום, חולשה וכאבים בגוף, בבדיקה אצל הרופאה- אזניים אדומות מאוד, ממצא לא ברור בגרון (נקודה לבנה לא ברור אם מוגלה, הגרון שורף מאוד, משטח סטרפטוקוק תקין אך נשלח לתרבית). לא בבידוד וללא חשיפה ידועה לקורונה. אמא לשתי ילדות שהיו חולות קודם לכן במחלה ויראלית של דרכי הנשימה (ככל הנראה לא קורונה). מה יכול להיות? תודה.

שלום טל, 'זה' יכול להיות אחד מבין זיהומים שונים, ומומלץ המשך מעקב של רופא/ת המשפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה