מחלימים שחוסנו והחיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2021 | 20:05 | מאת: איציק

שלום ערב טוב, יש לי שאלה תיאורטית- לא מחסנים מחלימים בגלל סדרי עדיפויות או בגלל שהם לא נבדקו במחקרים ויש סיכון בחיסון בקרבם? (מחלים שלא נמצאו נוגדנים בגופו) שאלה נוספת, האם בלי נוגדנים ניתן להידבק שוב או שישנם גורמים נוספים שלא רואים בבדיקה הסרולוגית?

שלום איציק, 1. כרגע לא מחסנים מחלימים בארץ בעיקר בגלל סדרי עדיפויות. 2. לשאלה "מדוע יש אנשים שחלו בעבר ב'קורונה' ובכל זאת נדבקים שוב בנגיף" עדיין אין תשובה חד משמעית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה