מחלים ללא נוגדנים בבדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2021 | 14:33 | מאת: אסנת

שלום, בעלי היה חיובי ללא סימפטומים לפני כחצי שנה (גם היה במלונית). היום בבדיקה הסרולוגית יצא שלילי, אין לו נוגדנים. מה זה אומר לגבי הדבקה חוזרת? האם יכול להידבק שוב? משרד הבריאות משחרר אותו מבידוד כי הוא מוגדר כמחלים אך בפועל אין לו נוגדנים... האם זה מסוכן במידה והוא ליד חולה מאומת? בנוסף, האם יכול להתחסן?

שלום אסנת, 1. בעלך עשוי לחלות שוב ב'קורונה'. 2. ראי את תשובתי לעיל. 3. משרד הבריאות לא מחסן כיום אנשים שהחלימו מ'קורונה'. הרבה בריאות אפי

13/01/2021 | 16:42 | מאת: המשך

אז במידה והוא יכול לחלות שוב, למה משרד הבריאות משחרר מבידוד??

שלום אסנת, כנראה בגלל שהסיכוי לחלות שוב נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה