חיסון שני לאחר הידבקות בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/01/2021 | 12:41 | מאת: איתן

ד"ר שלום. בני בן 27 חלה בקורונה לפני כחמישה חודשים, הסימפטומים היו יחסית קלים,כאבי ראש,אובדן חוש ריח וטעם,חום וקצת שיעול. היום הוא בסדר גמור ואין שום סימן למחלה. לפני כשבועיים הוא עשה חיסון במסגרת עבודתו ונקבע לו חיסון שני כבר בקרוב. בעקבות הכתבה על הבחור שחלה,החלים וקיבל חיסון ואושפז יום לאחר החיסון עם תסמינים של דלקת שריר הלב התעורר אצל בני חשש אם כדאי לעשות את החיסון השני. מה דעתך? תודה

שלום איתן, דעתי היא שבנך צריך לקבל את ההחלטה בעצמו. הרבה בריאות אפי

11/01/2021 | 18:29 | מאת: איתן

אני פונה לרופא ולא לפוליטיקאי... ואם הילד בן 10?

שלום איתן, אז הוריו צריכים לקבל את ההחלטה. הרבה בריאות אפי

12/01/2021 | 18:21 | מאת: ל

אם חלה לא אמור להתחסן ונאמר שכבר מספיק חיסון אחד לחולים.. תקראי בעיתונות... הד"ר צודק משום שיש המון אי וודאות בעניין החיסון באופן כללי. זו אחריות אישית

12/01/2021 | 18:51 | מאת: איתן

לא אמור להתחסן זה כבר עבר...הוא התחסן בכול זאת וכרגע לא ניתן לחזור אחורה. והשאלה היא פשוטה,האם להמשיך לחיסון השני או להסתפק באחד וזהו.

מנהל פורום וירוס הקורונה