הימצאות נוגדנים לנגיף הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2021 | 20:47 | מאת: תמר

שלום, בעלי היה חיובי ללא סיפמטומים לפני חצי שנה. ביקשתי מהרופאה הפניה לבדיקה סרולוגית על מנת לבדוק הימצאות נוגדנים. להבנתי, הבדיקה שנעשית בקופת החולים אומרת על קיום או אי קיום של נוגדנים בלי להגיד את כמות הנוגדנים שנמצאת. האם יש נורמה מסויימת של נוגדנים שניתן לקבוע לפיה שאדם מחוסן?

שלום תמר, מן הסתם יש מספרים כאלו שמבדילים בין 'חיובי' ל'גבולי' ובין 'גבולי' ל'שלילי' (בכל אחד מבין מכשירי הבדיקה השונים) אך הם לא ידועים לי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה