חיסון קורונה לאלרגי לפניצלין

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2021 | 12:05 | מאת: גדעון

בן 81 עם סכרת ולחץ דם מטופל תרופתי ומאוזן לפני קרוב לארבעים שנה אירע אינפילקתי עם פניצלין G האם יכול להתחסן? מה ההנחיות של משרד הבריאות? ומה הפתרון הקים במערכת כיום?

שלום גדעון, אולי (לפי החלטת הרופא/ה במרכז החיסונים וברוח הנחיות הביניים (בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה