אלרגיה - חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2021 | 10:44 | מאת: Kate

אני בת 78 סובלת מ PAF ויתר לחץ דם מטופלת בכדורים ומאוזנת. בעבר קבלתי כדורTALWIN נגד כאבי גב ופתחתי תגובה של ירידת לחץ דם ודופק. כאבים בחזה, כחלון של השפתיים וציפורניים. לאחר קבלת זריקת אדרנלין נשלחתי באמבולנס למיון שם שהיתי כמה שעות. בעבר, לאחר חיסוני שפעת התנפחו לי בלוטות בבית השחי ובצוואר. בעקבות זה הפסקתי להתחסן. שאלתי היא האם מותר לי להתחסן נגד קורונה? תודה רבה.

שלום Kate, אולי (לפי החלטת הרופא/ה במרכז החיסונים וברוח הנחיות הביניים (בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

10/01/2021 | 13:13 | מאת: Kate

שלום דר' הלפרין, מודה לך על תשובתך המהירה. תודה רבה, Kate

מנהל פורום וירוס הקורונה